Έρευνα: Πρωταθλητές φυσικά στο σεξ οι Έλληνες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Έρευνα: Πρωταθλητές φυσικά στο σεξ οι Έλληνες

 


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν οι πλέον αρμόδιοι, δηλαδή η εταιρία προφυλακτικών Durex, φαίνεται πως οι Έλληνες την ιδρώνουν τη φανέλα καθώς βγήκαν πρώτοι ανάμεσα στις 26 χώρες που διερευνήθηκαν. Το συνολικό δείγμα ήταν περίπου 30.000 ενήλικες από διάφορες χώρες του κόσμου και μοιράστηκαν με την εταιρία γενικές πληροφορίες, από το πόσο συχνά κάνουν σεξ μέχρι τις προτιμήσεις τους πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 89% των ενήλικων Ελλήνων κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μια συχνότητα που μας έφερε με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη θέση της έρευνας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία με το αντίστοιχο ποσοστό να φτάνει το 85%, μια επίδοση που μάλλον επιβεβαιώνει τα στερεότυπα για το ζεστό κλίμα και τον ερωτισμό του καλοκαιριού σε όποια χώρα κι αν τα διαθέτει. Για την τρίτη θέση της Ρωσίας με 80% δεν έχουμε κάποια ερμηνεία, αν και υποπτευόμαστε την ομορφιά του τοπικού γυναικείου πληθυσμού ως αιτία του φαινομένου.

Στην έρευνα δεν αναλύθηκε μόνο η συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ οι ερωτώμενοι, αλλά και μια ποια διάρκεια, ένα εξίσου σημαντικό μέγεθος για την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής. Και εκεί οι πατριώτες που απάντησαν μας έκαναν εθνικά υπερήφανους κατακτώντας την πρωτιά μαζί με τους Νιγηριανούς με έναν μέσο όρο 21 λεπτών ανά «συνεδρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages