ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΙΚΑ- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΙΚΑ- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 


Πράξη την συνεργασία για την δρομολόγηση έργων στην Τριφυλία, βάζοντας πλάτη αποτυπώνει άλλη μία φορά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Κυπαρισσίας. Μάλιστα ο κ.  Νίκας είχε επισημάνει στην ιστοσελίδα μας και στην ραδιοφωνική μας εκπομπή πρωινό δρομολόγιο όλες τις εξελίξεις για τη περιοχή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την τελευταία επίσκεψη του κ. Νίκα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τα θέματα που αφορούν τους οδικούς άξονες και την ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα της πολεοδομικής ενότητας 3 της Κυπαρισσίας που έχει παραπεμφθεί στις καλένδες χρόνια τώρα. Ουσιαστικά η περιφέρεια Πελοποννήσου αναζητεί τους απαιτούμενους πόρους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να επέλθει τουλάχιστον μια μικρή ανάκαμψη της περιφέρειας της Τριφυλίας. 

Να υπογραμμίσουμε ότι έμπρακτη συνεισφορά έχει δείξει και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος ο οποίος κρατάει στα χέρια του τους φακέλους σημαντικών έργων της περιοχής όπως είναι το γήπεδο της Ελαίας, αλλά κυρίως η αναζήτηση των πόρων και το έργο του οδικού άξονα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages