Ο Δρ. ΔΗΜ.ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ο Δρ. ΔΗΜ.ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ- VIDEO


 Την κατάσταση που επικρατεί στις υγειονομικές δομές της περιφέρειας Πελοποννήσου ανέλυσε για μία ακόμη φορά ο επιμελητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης και συμπατριώτης μας δόκτωρ Δημήτρης Κουτσούλης. 
Ο καταξιωμένος γιατρός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα που αφορούν ιδιαίτερα στην περιοχή της Αρκαδίας, στην βελτιωμένη  κατάσταση που επικρατεί στην Μεσσηνία αλλά και στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Πελοπόννησο. Ιδιαίτερη μνεία προέβη  στο θέμα της τήρησης των υγειονομικών μέτρων κυρίως λόγω των μεγάλων ιικών φορτίων ασυμπτωματικών ατόμων, αλλά και στην καθημερινή υγιεινή που πρέπει να τηρείται λόγω της καραντίνας εντός της οικογενειακής εστίας. 
Διατήρησε ωστόσο την ελπίδα ότι οι γιορτές του Πάσχα θα έρθουν με μέτρα και τήρηση όλων των σχετικών κανόνων. Παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα εμβολιασμού το οποίο έχει επεκταθεί στους υγειονομικούς φορείς αλλά και στο γενικότερο πληθυσμό της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages