Τα αναθεωρημένα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Τα αναθεωρημένα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας

 


Τη δυνατότητα να σερβίρονται οι ίδιοι οι πελάτες από τον μπουφέ που λειτουργεί στο ξενοδοχείο καθώς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων η κυβερνητική απόφαση για τα αναθεωρημένα υγειονομικά πρωτόκολλα στα τουριστικά καταλύματα. Παράλληλα προβλέπεται η χρήση απολυμαντικών μέσων κατά την είσοδο στον μπουφέ αλλά και το σερβίρισμα σε ατομικές συσκευασίες όπου αυτό είναι εφικτό.

Ειδικότερα δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα αναθεωρημένα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν τόσο για τα τουριστικά καταλύματα όσο και για τα τουριστικά λεωφορεία και για κατασκηνώσεις και ξενώνες.

Για την ασφαλή λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων προβλέπεται η παροχή ΜΑΠ στο προσωπικό, η παροχή αντισηπτικών, η τήρηση σωματικών αποστάσεων και η τήρηση βιβλίο συμβάντων – Covid – 19 και η τήρηση του πρωτοκολλου σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα τουριστικά καταλύματα μπορούν προαιρετικά να διαθέτουν δωμάτια καραντίνας τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως χώρος απομόνωσης επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID -19, στην περίπτωση που δεν απαιτείται νοσοκομειακή περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages