2 Ιανουαρίου οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τριφυλίας – Καταργούνται η Οικονομική και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

2 Ιανουαρίου οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τριφυλίας – Καταργούνται η Οικονομική και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Για την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, και ώρα 18.00, συγκαλείται στην 1η τακτική συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας της νέας δημοτικής περιόδου 2024 – 2028. Την πρόσκληση της συνεδρίασης υπογράφει ο σύμβουλος του συνδυασμού του εκλεγέντος δημάρχου που έχει εκλεγεί με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, Βασίλειος Αθανασόπουλος, ο οποίος και θα προεδρεύσει στην συνεδρίαση. 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής: 1. Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τριφυλίας. 2. Εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας.

 

«Δημοτική Επιτροπή με μεγάλες αλλαγές»

Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο καταργούνται η Οικονομική και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και αντικαθίστανται από την «Δημοτική Επιτροπή». Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η νέα αλλαγή κανονισμού φέρνει ανακατανομή του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Δήμου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages