Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο εξαφανισμένος ηλικιωμένος από το Ραπτόπουλο Τριφυλίας- ΝΕΟΤΕΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο εξαφανισμένος ηλικιωμένος από το Ραπτόπουλο Τριφυλίας- ΝΕΟΤΕΡΑ





ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30/12/23
Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 76χρονου Θεόδωρου Γιαννουσόπουλου από τη Μεσσήνη.
Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, αφού πρώτα όμως είχε βρεθεί με το αυτοκίνητό του έως και την Ηλεία. Κατόπιν κινητοποίησης της Ελληνικής Αστυνομίας και των εθελοντών της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΟΑΚ) 4Χ4 Μεσσηνίας και με τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου "Μορέας" και άλλων φορέων ο άνδρας εντοπίστηκε βάζοντας τέλος στην αγωνία των οικείων του.

Τα ίχνη ενός ηλικιωμένου άνδρα αναζητούν αρχές και οι εθελοντές της ΟΑΚ Μεσσηνίας ο οποίος αγνοείται από τις 28 Δεκεμβρίου ύστερα από επικοινωνία οικείων του. Ο 76χρονος άνδρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κάτοικος Μεσσήνης και πάσχει από άνοια, αγνοείται από το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου, ώρα 19:30, και τελευταία φορά εθεάθη με το ΙΧ αυτοκίνητό του στην Ροδιά Τριφυλίας και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Την εξαφάνισή του δήλωσε σήμερα στις αρχές ο ανιψιός του. Οι πληροφορίες που αξιοποιούνται στρέφουν τις έρευνες του τοπικού Αστυνομικού τμήματος, του τμήματος Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4Χ4 Μεσσηνίας στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων  και των Φιλιατρών.

Η εθελοντική ομάδα είχε ενεργοποιήσει το τμήμα Έρευνας – Διάσωσης προς αναζήτηση του αγνοούμενου και ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίων οι αναζητήσεις επικετρώνονταν στην περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, όπου το Drone της ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας πέταξε σε δύσβατα και άλλα σημεία όπου δεν μπορεί να δει κάποιος κινούμενος με όχημα.



Να σημειωθεί ότι η επίσημη ανακοίνωση για τον 76χρονο ηλικιωμένο έγινε μετά από παράκληση συγγενικών του προσώπων καθώς ξεκίνησε ήδη έρευνα για τον εντοπισμό του από χθες το μεσημέρι που αγνοείται ενώ ο τελευταίος εντοπισμός του ήταν στην περιοχή Ροδιά της ορεινής Τριφυλίας κοντά σε αγροτική περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages