Τα… έψαλε με κάλαντα ο Νίκας για τα καλά στον Σαμαρά τα Χριστούγεννα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Τα… έψαλε με κάλαντα ο Νίκας για τα καλά στον Σαμαρά τα Χριστούγεννα


 Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας άκουσε για τελευταία φορά από τη θέση που ανέλαβε κατόπιν των αυτοδιοικητικών εκλογών το 2019 τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αφού από 1ης Ιανουαρίου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πτωχός.

Ο κ. Νίκας, όμως, επεφύλαξε και μια έκπληξη καθώς δεν άκουσε μόνο τα κάλαντα, αλλά… τα έψαλε κιόλας, και συγκεκριμένα στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Νίκας προέτρεψε τους πολίτες της Περιφέρειάς μας να αναλογιστούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια θρησκευτική και πνευματική γιορτή, και όχι ευκαιρία για καταναλωτισμό. Ακόμα, προέτρεψε τους Πελοποννησίους να δουν τα Χριστούγεννα ως ευκαιρία για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, στον φτωχό, στον άρρωστο, στον αδύναμο.

Στη συνέχεια, είπε ότι θα βρίσκεται στις επάλξεις και τις επόμενες μέρες, καθώς η Περιφέρεια και ο μηχανισμός της πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη πορεία του ως αυτοδιοικητικού, τόσο ως δήμαρχος Καλαμάτας όσο και ως περιφερειάρχης, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Πελοπόννησος θα πάει μπροστά και ότι μπορεί να πάει μπροστά σύμφωνα με το arkadiaportal.

Στο τέλος των δηλώσεών του, όμως, και αφού είπε ότι ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό για τα Χριστούγεννα αλλά και για μια καλή αυτοδιοικητική θητεία, δήλωσε ότι πρέπει η σκέψη της νέας περιφερειακής αρχής να είναι αυτοδιοικητική, να κοιτάζουν, δηλαδή, τα μέλη της το δημόσιο συμφέρον και συμπλήρωσε:

«Θα είμαι στη διάθεση του νέου περιφερειάρχη για ό,τι χρειαστεί. Αλλά στην ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής δεν θα πάω. Λυπούμαι, διότι εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζω ένα σοβαρό ζήτημα με τον Αντώνη Σαμαρά, πέρασα πολύ άσχημα, διότι ο ίδιος έχει φτιάξει έναν μηχανισμό από βουλευτές και μέσα ενημέρωσης στην Πελοπόννησο που ελέγχει».

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages