Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Πτωχός: Την Τρίτη το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο – Εκλογή Προεδρείου και μελών της Περιφερειακής Επιτροπής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Πτωχός: Την Τρίτη το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο – Εκλογή Προεδρείου και μελών της Περιφερειακής Επιτροπής


 Τις τελικές του αποφάσεις, σχετικά με την κάλυψη θέσεων ευθύνης στην περιφέρεια Πελοποννήσου, καλείται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Οι πρώτες αποφάσεις του κ. Πτωχού, σχετικά με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν κρίσιμες θέσεις στο πλευρό του, θα επισημοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή Προεδρείου του Συμβουλίου, αλλά και μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.

Από την παράταξη του κ. Πτωχού θα προκύψει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τα 5 από τα 8 μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προεδρείου και μελών της Περιφερειακής Επιτροπής ο κ. Πτωχός τις επόμενες μέρες θα κληθεί να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις των χωρικών και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, καθώς και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις υπόλοιπες δομές της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών οι θέσεις αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 16 (5 χωρικοί και έως 11 θεματικοί). Από τους 11 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες έως 8 λαμβάνουν αντιμισθία, ενώ έως 3 είναι άμισθοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages