Ένα βιβλίο για την ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Ένα βιβλίο για την ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό

 


Μια υπέροχη έκπληξη έκρυβε ο φάκελος  που έφτασε ταχυδρομικά στο γραφείο μας !!  Το πιο όμορφο δώρο !!!!  Ένα βιβλίο, το συλλογικό έργο της Ομάδας Βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου :  «Ψηλά στην Άνω Πόλη» με έμπνευση την έκθεση «ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ»,  που πραγματοποιήθηκε με  τη συμμετοχή 61 καλλιτεχνών και την επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης  και Επιμελήτριας εκθέσεων  Ίριδος Κρητικού, το περασμένο καλοκαίρι στο Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίας! 

Απίστευτη συγκίνηση! 

3 εκπαιδευτικοί και 17 μαθητές γράφουν  και εικονογραφούν το βιβλίο …οκτώ ιστορίες και ένα ποίημα σε μια εξαιρετική έκδοση!!!

Είμαστε χαρούμενοι που το  «ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ» ήταν η πηγή έμπνευσης  και  ευγνώμονες για το αφιέρωμα στην  Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας!! 

Η Ομάδα Βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου παρουσιάζει την Πέμπτη 21 Δεκ  και ώρα 6.30 μ.μ. το βιβλίο που συνέγραψαν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε μία ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Επισκοπείο Λαυρίου.

Το βιβλίο εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία των κ.κ Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου και όλα τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων.

Θερμά συγχαρητήρια... στη συγγραφική ομάδα .. τους εκπαιδευτικούς και μαθητές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages