Με χορούς η αυλαία στο περίπτερο του Δήμου Τριφυλίας στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Με χορούς η αυλαία στο περίπτερο του Δήμου Τριφυλίας στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»


 Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα, που έχει ως στόχο την προβολή της καινοτομίας, της παραγωγικότητας, της εξωστρέφειας και των δράσεων των επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στους εκθέτες και ένας ιδανικός προορισμός, ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (στο περίπτερο 10), προβάλλοντας την πολιτιστική και γαστρονομική ταυτότητά του και γνωρίζοντας στο κοινό τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα του.
Χθες, την έκθεση επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, με συνεργάτες του, ο οποίος στάθηκε στο περίπτερο του Δήμου, συνεχάρη τους διοργανωτές, για την επιτυχία της και απέδειξε, για ακόμα μία φορά, ότι αγαπά πολύ τον τόπο του και είναι υπέρμαχος της παράδοσης.
Πλήθος επισκεπτών, από ολόκληρη την Πελοπόννησο, έχει ήδη επισκεφθεί την έκθεση και το περίπτερο του Δήμου Τριφυλίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τα κολακευτικά τους σχόλια, όπως και εκείνα των διοργανωτών.
Ξεχωριστή και ιδιαίτερη η χθεσινή μέρα της έκθεσης, καθώς ο Δήμος Τριφυλίας μαγείρεψε live, με πρώτες ύλες από τον τόπο μας, με τον διακεκριμένο σεφ κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο και ακολούθησε η μουσικοχορευτική παράσταση «ο ράβδος της ελιάς», με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, από τους Κώστα και Γιώργο Τζανέτο και τη χορευτική ομάδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας – ΜΕΣΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages