Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για σχολεία και δράσεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για σχολεία και δράσεις


Πραγματοππιήθηκε η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας παρά τις κόντρες την Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί κατάθεσης ή μη αίτησης άρσης της κατάσχεσης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ3806 ΙΧΦ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επισκευή Σχολικών Κτιρίων Δ.Ε.Γαργαλιάνων»

  1. Ορισμός ημερομηνίας ανοίγματος οικονομικών προσφορών του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την Παροχή τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών « ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»

  1. Μερική τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας Δήμου Τριφυλίας σε εφαρμογή των διατάξεων του ν.5056/2023»(Εισήγηση στο Δ.Σ.)
  1. Παροχή έγκρισης κατ’ εξαίρεση οδήγησης αυτοκινήτων του Δήμου Τριφυλίας που δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού.

  1. Γνωμοδότηση σχετικά με απόφαση 1/2024 Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Φαρακλάδας. (Εισήγηση στο Δ.Σ.)

  2. Έγκριση των με αριθ. 760-761/2024 αποφάσεων κ. Δημάρχου Τριφυλίας, σχετικά με τη μετακίνηση των με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ-4967 και ΚΗΥ-2739 υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Τριφυλίας.

  1. Εξειδίκευση πίστωσης και έγκριση πρωτογενούς αιτήματος δαπάνης για Προμήθεια τροφίμων για υλοποίηση δράσης αλληλεγγύης – διανομή τροφίμων το Πάσχα 2024.

  1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας οικ. έτους 2024(Εισήγηση προς το Δ.Σ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages