Ανοίξτε τα διόδια να ψηφίσει ο κόσμος.-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ανοίξτε τα διόδια να ψηφίσει ο κόσμος.-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

 


Καταδικάζουμε την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να μην είναι δωρεάν τα διόδια στις εκλογές για να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Το να μένουν όρθιες οι μπάρες των διοδίων τις ημέρες των εκλογών ήταν μια συνήθης πρακτική όλων των κυβερνήσεων, σε σεβασμό του θεμελιώδους δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης στην εκλογική διαδικασία για όλους.

Σε μια εποχή μάλιστα που όλοι αναγνωρίζουν ως κρίσιμο πρόβλημα την υπαρξη μεγάλης ακρίβειας αλλά και το ότι το κόστος των διοδίων είναι δυσβάστακτο για τους οδηγούς, οι ψηφοφόροι αναγκάζονται να σκεφτούν πολύ προσεκτικά και να υπολογίσουν το οικονομικό κόστος της ψήφου τους. Και αυτή η κυβέρνηση, που στηρίζεται στην αποχή, άλλο που δε θέλει από το να δυσκολεύονται οι πολίτες στην άσκηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.
Επόμενες εκλογές θα έχουμε το 2027. Αυτή την Κυριακή έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση που ευθύνεται για το ότι οι πολίτες της χώρας μας έχουν φτάσει στη προτελευταία θέση σε αγοραστική δύναμη. Η αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη που δουλεύει εναντίον όλων μας για λογαριασμό μιας ολιγαρχίας οφείλει να υποστεί μια συντριπτική ήττα. Να πάμε όλοι να ψηφίσουμε.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages