Αγώνας επιβίωσης για τα περίπτερα της Τριφυλίας εξαιτίας της ακρίβειας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Αγώνας επιβίωσης για τα περίπτερα της Τριφυλίας εξαιτίας της ακρίβειας


Να σταθούν «όρθιες» προσπαθούν τις τελευταίες δεκαετίες οι επιχειρήσεις περιπτέρων σε όλη την Ελλάδα που έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον οικονομική και ενεργειακή κρίση, μείωση του τζίρου τους και χαμηλό περιθώριο κέρδους. 
Αρκετά από αυτά σύμφωνα με το kyparissianews.com έχουν βάλει λουκέτο ή έχουν απομακρυνθεί από τον Δήμο Τριφυλίας όταν έληξαν οι άδειες που είχαν αποδοθεί σε δικαιούχους, όπως στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.
Και όλα αυτά, σε εποχές που το πλαστικό χρήμα έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και ήδη χρησιμοποιείται από το μεγαλύτερο μέρος των πελατών που αγοράζουν τα είδη τους από ένα περίπτερο.
 Από την 1η Ιανουαρίου 2024 που η εγκατάσταση POS στα περίπτερα έγινε υποχρεωτική, με ένα μικρό χρονικό διάστημα παράτασης, οι περιπτερούχοι, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν όσο μπορούν σε αυτή την νέα πραγματικότητα που τους «βυθίζει» ακόμα περισσότερο στην κρίση. Τώρα φαίνεται ότι η κρίση βαθαίνει όχι μόνο στα περίπτερα αλλά και σε καταστήματα ψιλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages