Ολυμπία Οδός: Υποσχέσεις γιατο τμήμα Πύργος-Αρχαία Ολυμπία – Καραμέλα μελετών για το Αλφειός-Τσακώνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ολυμπία Οδός: Υποσχέσεις γιατο τμήμα Πύργος-Αρχαία Ολυμπία – Καραμέλα μελετών για το Αλφειός-Τσακώνα

 


Επόμενος στόχος μετά την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, είναι το τμήμα Πύργος-Αλφειός σύμφωνα με τον Παναγιώτη Παπανικόλα, πρόεδρος και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού. Μιλώντας στο RGC που διοργάνωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος, ανέφερε πως είναι ο πρώτος εφικτός στόχος στην περαιτέρω επέκταση του αυτοκινητόδρομου.

“Με αυτό το τμήμα φτάνουμε μέχρι την Αρχαία Ολυμπία” συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Ολυμπίας Οδού και συμπλήρωσε πως για την κατασκευή του τμήματος Αλφειός-Καλό Νερό-Τσακώνα θα πρέπει αρχικά να λυθεί το θέμα των 6χλμ στην περιοχή της Ζαχάρως που έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια.

Όπως είπε, υπάρχουν 3-4 εναλλακτικά σενάρια βάσει των οποίων μπορεί να προχωρήσει σε μελλοντικό χρόνο η υλοποίηση των τμημάτων αυτών ενώ έχει επαναξιολογηθεί η διαστασιολόγηση (δηλαδή με πόσες λωρίδες θα γίνει το έργο) προκειμένου να μπορέσει να τραβήξει χρηματοδότηση. Ουσιαστικά θα χρειαστεί ακόμα χρόνος μέχρι να καταλήξουμε σε ένα βιώσιμο έργο το οποίο θα το δούμε κάποια στιγμή να υλοποιείται καθώς είναι και αρκετά τα χιλιόμετρα τα οποία απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα (περίπου 90χλμ).

διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ  πατώντας εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages