Μαξίμου στοχοποιεί Σαμαρά: Μαλλιά κουβάρια στη Μεσσηνία με πλήρη απουσία στελεχών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Μαξίμου στοχοποιεί Σαμαρά: Μαλλιά κουβάρια στη Μεσσηνία με πλήρη απουσία στελεχών


Ο Μητσοτάκης δεν επισκέπτεται τη Μεσσηνία, όπως και την Αρκαδία- Μεγάλη πτώση της ΝΔ στους δυο νομούς! Και ξαφνικά, μια εβδομάδα πριν την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου, μαίνεται στο παρασκήνιο κόντρα του Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με το dnews και δημοσιεύματα στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. 
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται ότι όχι απλώς δεν κινητοποιείται υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, αλλά και κατευθύνει τις ψήφους που επηρεάζει κυρίως στη Μεσσηνία σε άλλα κόμματα: Πρωτίστως στους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου και, δευτερευόντως, στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Η ΝΔ, άλλωστε, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σημειώνει στην Πελοπόννησο, «κάστρο» ανέκαθεν της συντηρητικής παράταξης, σημαντική πτώση στα ποσοστά της. Κυρίως στη Μεσσηνία, αλλά και στην Αρκαδία και εν μέρει στην Αργολίδα. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που ο πρωθυπουργός απέφυγε να εντάξει στις περιοδείες του τόσο την Αρκαδία όσο και τη Μεσσηνία, παρά τις απώλειες που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι σημειώνει η ΝΔ! 
Ειδικά στη Μεσσηνία αποφεύγει την περιοδεία καθώς και από τους τέσσερις «γαλάζιους» βουλευτές κανένας δεν είναι μαζί του, ο Μητροπολίτης είναι εναντίον του, ενώ και άλλοι τοπικοί παράγοντες λόγω και του Αντώνη Σαμαρά αποφεύγουν να εκδηλώνονται! Πρόσκληση για την κεντρική συγκέντρωση Η ηγεσία της ΝΔ, πάντως, έχει προσκαλέσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας την Παρασκευή στο Σύνταγμα τους δυο πρώην πρωθυπουργούς, τόσο τον Κώστα Καραμανλή όσο και τον Αντώνη Σαμαρά. Έχει ενδιαφέρον αν θα παραβρεθούν, ιδίως ο Αντώνης Σαμαράς που είναι και εν ενεργεία βουλευτής. 
Κόντρα με μέλλον 
Η στάση του Αντώνη Σαμαρά πάντως παραπέμπει σε ένταση των σχέσεών του με το Μαξίμου μετά τις ευρωεκλογές. Ιδίως καθώς είναι ανοιχτά μέτωπα όπως τα ελληνοτουρκικά, αλλά και τα Βαλκάνια, αλλά και η κοινωνική πολιτική! Υπενθυμίζεται δε ότι σύμφωνα με διαρροές από την Πειραιώς από τον πρώην πρωθυπουργό είχε ζητηθεί να προβεί σε δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας Μπελέρη αλλά δεν το έπραξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages