Στη τσιμπιδα του Νομου ο 29χρονος για τα 395 χασισόδεντρα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Στη τσιμπιδα του Νομου ο 29χρονος για τα 395 χασισόδεντρα

ΤΟΝ δρόμο των φυλακών πήρε ο 29χρονος από τη Χώρα που συνελήφθη προχθές το απόγευμα να καλλιεργεί φυτεία με 395 χασισόδεντρα στη Φλεσσιάδα ο οποίος και προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας σε αστυνομικούς παραδέχεται την πράξη του αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις- δε φαίνεται διατεθειμένος να αποκαλύψει πιθανούς συνεργάτες του.
Ο 29χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα την ώρα που πότιζε την καλά κρυμμένη φυτεία, σε απόσταση γύρω στα 300 μέτρα από το χωριό, σε δύσβατη περιοχή, αλλά με όλες τις... προϋποθέσεις για να έχει μια πολύ καλή σοδειά.
Η υγρασία, η καλή οργάνωση και το πυκνό φύλλωμα των αγριοβελανιδιών που έκρυβαν τα δενδρύλλια από τα αδιάκριτα βλέμματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, μπορούσαν να δώσουν ύψος μέχρι και 4 μέτρων στα δέντρα, με μια πολύ καλή συγκομιδή που θα απέδιδε αρκετές χιλιάδες ευρώ έσοδα. Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας αναφορικά με την εμπλοκή και άλλων δραστών στη συγκεκριμένη καλλιέργεια συνεχίζονται. Εχουν συγκεντρωθεί τα ευρήματα από τη δασική έκταση στην οποία είχε στηθεί η καλά οργανωμένη καλλιέργεια και η Σήμανση έχει πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία εξετάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages