Ημερίδες για τον Τουρισμό στην Τριφυλία! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ημερίδες για τον Τουρισμό στην Τριφυλία!

ΜΙΑ γιορτή αφιερωμένη στους Ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλλυμάτων ήταν η χθεσινοβραδινή που πραγματοποιήθηκε απο τον ομώνυμο Σύλλογο Ξενοδόχων Τριφυλίας με την ευκαιρία εορτής του οσίου Σαμψών στο παρεκκλήσει του προαύλιο χώρου του ξενοδοχείου 'Απόλλων'. Στη γιορτή το παρών έδωσαν η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Αντωνία Μπούζα, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φωτεινόπουλος, ο γνωστός συγγραφέας της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων κ. Στάθης Παρασκευόπουλος, ο συγγραφέας και λόγιος Δημήτρης Στρατικόπουλος, αλλά και πλήθος κόσμου και φορέων.
Η Πρόεδρος των Ξενοδόχων κα Γεωργία Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην γιορτή που ετησίως διεξάγεται για να θυμίσει την φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα στον τόπο μας, προσθέτοντας ότι πέρα απο το νόημα της γιορτής υπάρχει και δραστηριότητα του Συλλόγου που προσπαθεί να δουλεύει αρμονικά με τα μέλη της και φέτος μάλιστα διανεμήθηκε ένα ενδιαφέρον φυλλάδιο με σημείο αναφοράς την Δυτική Μεσσηνία περιλαμβάνοντας εκτός απο χρήσιμες πληροφορίες και αξιοθέατα και τον κατάλογο όλων των καταλλυμάτων της περιφέρειάς μας.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης εστίασε στην αρωγή των Δήμων σε τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί η τουριστική περίοδο ενισχύει την τοπική οικονομία και τους ανθρωπους που ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά και αναδεικνύει τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ προέβη σε εκτενή αναφορά μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για το πλούσιο Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Εφήβων Νεανίδων
Τέλος η Πρόεδρος της Ν.Ε.Π.Τ. κα Μπούζα ανέλυσε τις δράσεις της επιτροπής με εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας ώστε να καταδειχθεί η Μεσσηνία ως τουριστικό προορισμός και σε συνδυασμό τα τοπικά μας προιόντα ώστε να κερδίσει δίκαια τις αγορές. Σε ερώτηση του 936 για την διεξαγωγή Ημερίδας που είχαμε προτείνει, συμφώνησε ότι αποτελεί απόφαση της Ν.Ε.Π.Τ. να διεξαχθούν ημερίδες σε μεγάλες πόλεις και στη Τριφυλία για την ανάδειξη των προβλημάτων που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages