Πόλος έλξης για τους Τελικούς Beach Volley Juniors η Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Πόλος έλξης για τους Τελικούς Beach Volley Juniors η Κυπαρισσία

ΣΤΗΝ Κυπαρισσία θα διεξαχθούν οι Τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors Beach Volley που διεξάγονται σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στην Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης στην Αθηνα που έγινε παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Στέλιου Προσαλίκα, του Δήμαρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη και Δημάρχων αλά και μεταξύ άλλων του περσινού Πρωταθλητή Γιώργου Κισκήρα που κατάγεται απο την Μεσσηνία αναλύθηκαν οι στόχοι της φετινής διοργάνωσης.
Στη Συνέντευξη αναφέρθηκε ότι το Πρωτάθλημα ενισχύει την εξάπλωση του αθλήματος που μέσα απο συγκεκριμένους αγώνες θα βγούν οι Πρωταθλητές του Αύριο και αυτοί που θα πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι 'με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε σαν ένας κρίκος στην αλυσίδα του Πρωταθλήματος, θέλουμε και περιμένουμε να δούμε αθλητές που θα τους καμαρώσουμε και στο μέλλον στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου που διεξάγεται το 2012' για να υπογραμμίσει ότι 'χαιρόμαστε που στηρίζουμε απο κάθε άποψη το άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στο υπέροχο παραλιακό τοπίο του Δήμου καθώς σύντομα δημοπρατούμε Μόνιμες εγκατασστάσεις Beach volley που θα δώσουν την δυνατότητα σε αθλητές και ομάδες να προπονούνται όλο το χρόνο και τέλος ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλους τους αθλητές'.
Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. τόνισε ότι 'το μοντέλο που έχει υιοθετήσει η Κυπαρισσία αποτελεί αυτό που θα κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία στο χώρο του Μπητς Βόλευ καθώς η αρχιτεκτονική και αισθητική του χώρου των εγκαταστάσεων ταιριάζει απόλυτα με την νέα αντίληψη αρμονικά δεμένη με την Οικολογία και το Περιβάλλον και καλώ τους άλλους Δήμους να μιμηθούν το παράδειγμα της Κυπαρισσίας...'

Πηγή: kyparissiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages