ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διπλοθεσίτης ο Νομάρχης στρέφεται κατά των αγροτών.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διπλοθεσίτης ο Νομάρχης στρέφεται κατά των αγροτών..

2/6/2009
ΟΥΤΕ σεμνά, ούτε ταπεινά! Ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος καθώς και ο Δήμαρχος Θουρίας Γιώργος Σκαλαίος με μία πρωτοφανή αγωγή κατά της ΕΑΣ Μεσσηνίας δηλαδή κατά των αγροτών καθώς και του Ταμείου Τ.Σ.Ε.Α.Π.Γ.Σ.Ο ζητούν να τους καταβληθούν οι Ασφαλιστικές εισφορές που τους έχουν διακοπεί από τις 31/3/2005 με απόφαση του Δ/Σ της ΕΑΣ λόγω της ιδιότητας τους . (Ως Νομάρχης ο πρώτος ως Δήμαρχος ο δεύτερος ) οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 66.848,49 Ευρώ για τον πρώτο και 54.947,48 Ευρώ για τον δεύτερο. Σαν να μην έφταναν τα ποιο πάνω ποσά που ζητούν ,οι εν λόγω κύριοι διεκδικούν επιπροσθέτως 50.000 Ευρώ !!!!! ο καθένας για ηθική βλάβη …. Που τους έχει κάνει η ΕΑΣ Μεσσηνίας !!
Αυτό έχει κάνει έξαλλους τους ήδη δοκιμαζόμενους αγρότες που έχουν μείνει έκπληκτοι από την στάση του Δημήτρη Δράκου και δευτερευόντως του Γιώργου Σκαλαίου απέναντι τους. Άραγε η ηθική βλάβη που ζητά ο κος Δράκος αναρωτιούνται είναι αυτό που του πρόσφεραν οι αγρότες και η Ενωσή τους όλα αυτά τα χρόνια ( περίπου 12 ) που τον εκλέγουν Νομάρχη;Το θέμα θα απασχολήσει σήμερα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης BEST!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages