Στην 4η θέση της Α τοπικής φιγουράρει ο Α.Ο.Κ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Στην 4η θέση της Α τοπικής φιγουράρει ο Α.Ο.Κ.

Α ΤΟΠΙΚΗ :
ΜΕΓΑΛΗ νίκη του Α.Ο. Κυπαρισσίας επι της Σπερχογείας στο γήπεδο του Γυμνασίου της πόλης όπου μέσα σε 2 ημίχρονα κατόρθωσε να τερματίσει με 2 γκόλ ισάξια της δυναμικής του. Το ματς ήταν ένα γερό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαιολογημένα συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δικαιολογημένα για την φάση του 13’ όταν ο Κιούτακ χρησιμοποίησε το χέρι του για να γίνει κάτοχος της μπάλας πριν πετύχει το 1-0. Στο β’ μέρος ο Δ. Μικελάτος πέτυχε ένα σπάνιας
ομορφιάς τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Το ματς ξεκίνησε με την Κυπαρισσία να μπαίνει πιο δυνατά στο γήπεδο και να δείχνει αποφασισμένη να πάρει την νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά απειλητικοί στο πρώτο 25λεπτο όταν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ αλλά και να δημιουργήσουν 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ.
Η Σπερχογεία ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 25’ και στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να το ισοφαρίσει, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Μπίζος κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Σπερχογείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages