Αμετακίνητος στις θέσεις του ο Κουσελάς για τα τοπικά ζητήματα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Αμετακίνητος στις θέσεις του ο Κουσελάς για τα τοπικά ζητήματα

2/10/2009
ΣΕ μια συγκέντρωση γεμάτη παλμό και κοινό μίλησε ο υποψήφιος συμπατριώτης μας βουλευτής κ. Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα 'διλλήματα' των εκλογών όσο και στα τοπικά δεδομένα, εκφράζοντας την άποψή του ότι το κόμμα του θα πάρει την αυτοδυναμία και θα αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική ζωή της χώρας παρά τις δυσκολίες και την οικονομική κρίση.
Ενδιαφέρον ωστόσο στην ομιλία του υποψηφίου είχαν τα τοπικά ζητήματα όπου αρχικά αναφέρθηκε στο μεγάλο έργου του Κολυμβητηρίου εξαίροντας την συμβολή του Ν.Ο.ΚΥ. καθώς οι πρώτες εργασίες εκκίνησαν επι των ημερών του. Παράλληλα αναφέρθηκε στο Λιμάνι για την αξιοποίηση των κονδυλίων της Δ Προγραμματικής περιόδου που αποτελεί γέφυρα με το 3ο ΚΠΣ ώστε να αποτελέσει πύλη εισόδου σκαφών ενώ προέβη σε αναφορά για ακτοπλοική σύνδεση με Ζάκυνθο και Ιόνιο.
Για το θέμα του Βιολογικού καθαρισμού υποσχέθηκε ότι το έργο θα τελειοποιηθεί ώστε να καλύψει μελλοντικά τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και παράλληλα επισήμανε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις απο την προηγούμενη Δημοτική αρχή- εννοεί επι Τσίγγανου- αλλά και στο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο και την βελτίωση των οδικών αξόνων όπως ο εθνικός δρόμος Τρίπολης- Καλαμάτας ο οποίος αποτελεί μεγάλο στοίχημα ανάπτυξης για το Νομό μας. Τέλος αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν το Νομό μας και απαιτούν άμεσες λύσεις όπως η προστασία του αγροτικού εισοδήματος, ενώ εκτίμησε ότι ο σιδηρόδρομος θα αναγεννηθεί επικρίνοντας το λουκέτο στον ιστορικό ΟΣΕ της Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages