Συνάντηση Ξύγκα για το φράγμα του Φιλιατρινού ποταμού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση Ξύγκα για το φράγμα του Φιλιατρινού ποταμού

9/10/2009
TO θέμα των απαλλοτριώσεων εξετάστηκε στην σύσκεψη που είχε ο δήμαρχος Φιλιατρών, Άλκης Ξύγκας στην συνάντηση του με κτηματολόγο από το Υπουργείο Γεωργίας, που ως γνωστόν δημοπράτησε και εκτελεί το έργο του φράγματος του Φιλιατρινού ποταμού.
Πιο αναλυτικά έγινε αναλυτική ενημέρωση του κ. Ξύγκα, αναφορικά με την εγκατασταση της αναδόχου κοινοπραξίας εταιρειών προκειμένου να διευθετηθούν οι ενστάσεις των ιδιοκτητών των απαλλοτριωμένων περιουσιών. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες ενστάσεις σχετικά με τις απολοτριώσεις, οι οποίες εξετάστηκαν αναλυτικά με το Δασαρχείο και τον κτηματολόγο του Υπουργείου.
Από την πλευρά του δήμου, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ξύγκας, το έργο έχει ωριμάσει εδώ και καιρόαρκετά και έχει ήδη δοθεί η κοινοπραξία με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε το σχολείο του Τοπικού Διαμερίσματος Χριστιανούπολης να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο. Αυτή την φορά, έχει εγκατασταθεί εκεί η κοινοπραξία των ανάδοχων εταιρειών και εργάζονται πολλές μέρες τώρα μετρώντας από πού θα περάσει ο αγωγός, σημαδεύοντας τα όρια του κεντρικού αγωγού και περιμένοντας να φτιάξουν ένα εργοτάξιο, σύμφωνα με ενημέρωση του αρχιμηχανικού κ. Αναγνωστόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages