Οι εκλεκτοί των σταυρών για την Μεσσηνία! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Οι εκλεκτοί των σταυρών για την Μεσσηνία!

4/10/2009
ΞΕΚΙΝΗΣΕ η εκλογική διαδικασία και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ωστόσο το πραγμαιτκό θρίλερ των εκλογών αποτελεί η κατανομή των 5 εδρών για το Νομό Μεσσηνίας καθώς οι εκλογές και οι κατανομές με βάση την απλή αναλογική δείχνουν ότι κάποιες έδρες μπορει να αλλάξουν χέρια. Αυτή την φορά αποτυπώνουμε τις 3 πρώτες θέσεις με βάση τα σενάρια των επιτελείων, πολιτικών αναλυτών αλλά και συναδέλφων ως εκτίμηση για την σταυροδοσία καθώς οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται και σε αυτή τη περίπτωση.
Στην ΝΔ εμφανή είναι η ψήφος εμπιστοσύνης ως 1ος στον Αντώνη Σαμαρά μετά την μεγάλη εκλογική του συγκέντρωση στην Καλαμάτα, 2ος σύμφωνα με εκτιμήσεις με μεγάλη μάχη παίζεται η θέση στο Κοινοβούλιο μεταξύ Γιάννη Λαμπρόπουλου και Σοφίας Καλατζάκου με διαφορά..στήθους καθώς υπάρχουν υπεροχές σε αστικά και ημιαστικά κέντρα ενώ στην 3η θέση βρίσκεται απο ότι δείχνουν οι προβλέψεις ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης και ακολουθεί η Βασιλική Πλέτσα απο την Κυπαρισσία αλλά με ανοδική πορεία και εδώ δεν αποκλείεται η έκπληξη.
Στο ΠΑΣΟΚ στην 1η θέση μάλλον θα καταλάβει η Νάντια Γιαννακοπούλου που έχει έντονα δραστηριοποιηθεί και στην 2η σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Δημήτρης Κουσελάς που την προηγούμενη φορά κατείχε την πρωτιά ενώ για την 3η θέση αναμαίνεται μικρή μάχη μεταξύ του συμπατριώτη μας Οδυσσέα Βουδούρη και του νεοεμφανιζόμενο Λεωνίδα Φιλλιπόπουλου που φέρει το όνομα του πατέρα του που διετέλεσε σε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σημαντικό πόστο. Ωστόσο κι εδώ η σειρά των εκλεγμένων δεν είναι πάντα η ίδια καθώς μπορει να αλλάξει σειρά μεταξύ των τριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages