Στον Αρκαδικό ποταμό Νομαρχία και Δήμος Αυλώνος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Στον Αρκαδικό ποταμό Νομαρχία και Δήμος Αυλώνος

Ο αντινομάρχης προγραμματισμού και υποδομών επισκέφτηκε χθές μαζί με τον Δήμαρχο Αυλώνος κ. Ιωάννη Φιλντίση, τον Αρκαδικό ποταμό που βρίσκεται στα όρια του Δήμου. Στο σημείο μετέβη μαζί με εργάτες μηχάνημα της Νομαρχίας όπου και θα γίνουν παρεμβάσεις διευθέτησης της κοίτης του ποταμού καθώς και αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής από την διασταύρωση της εθνικής οδού Καλού Νερού – Κυπαρισσία μέχρι και τις εκβολές του Αρκαδικού ποταμού.
Ακολούθως ο Αντινομάρχης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας και της αναδόχου, επισκέφτηκε το έργο που υλοποιείται στον δρόμο Αυλώνα - Πτέρη - Πανόραμα - Καρυές - Ελαία , προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.
Ο αντινομάρχης εν συνεχεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αυλώνος κ. Ιωάννη Φιλντίση , την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αυλώνα κ. Κάππου Λέτα και τον επιβλέποντα μηχανικό όπου και επισκέφτηκαν τα προβληματικά σημεία προκειμένου να αποκατασταθεί η πρόσβαση στα κτήματα των παρόδιων ιδιοκτητών. Για το λόγο αυτό ο αντινομάρχης συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του με την συμμετοχή του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, του Προϊστάμενου Εκτελέσεως Έργων, του επιβλέποντα μηχανικού και της αναδόχου του έργου, ώστε να δοθούν οι τελικές εντολές προκειμένου να επιλυθούν τα προαναφερθέντα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages