Μεγάλη υπεξαίρεση στο Δήμο Γαργαλιάνων μετά απο καταγγελία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Μεγάλη υπεξαίρεση στο Δήμο Γαργαλιάνων μετά απο καταγγελία

21/10/2009
UPDATE 20.00 ΜΕ στοιχεία που αποκαλύπτουν ένα μεγάλο έλλειεμα παραδόθηκαν στα χέρια του εισαγγελέα Κυπαρισσίας καθώς στα Δικαστήρια είναι εδώ και ώρες ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης που αφορά υπεξαίρεση χρημάτων από δημοτική υπάλληλο του Δήμου Γαργαλιάνων.
Ο δήμαρχος Σταύρος Καλοφωλιάς σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες παρέδωσε χθες το πρωί τα στοιχεία της υπόθεσης στον εισαγγελέα, και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος του ελλειματος που συγκλονίζει τον Τριφυλιακό Δήμο και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην τοπική γνώμη της περιοχής. Εκτιμάται σύμφωνα με αναλυτές ότι , το ταμειακό έλλειμμα ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ.

Μιλώντας στον 936 FM αργά σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς τόνισε ότι 'το έλλειμα αποκαλύφθηκε μετά απο έλεγχο της Διευθύντριας της Οικονομικής υπηρεσίας και αφού κατόπιν διενεργήθηκε έλεγχος παρουσία των οργάνων του Δήμου στην τράπεζα με τις κινήσεις λογαριασμών σε νομικά πρόσωπα όπου όντως διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ταμειακό πρόβλημα' για να προσθέσει ότι 'εκλήθη η υπάλληλος η οποία έλειπε σε άδεια και παραδέχτηκε το γεγονός του ελλείματος και υποστήριξε ότι μέχρι την Δευτέρα θα καταθέσει το ποσό που λείπει απο τα Ταμεία του Δήμου, ωστόσο επειδή στο Δήμο επικρατεί διαφάνεια δεν μπορούσα να περιμένω οπότε κατέθεσα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας για την διερεύνηση της υπόθεση και οπωσδήποτε δεν θέλω καμία σκιά να πλανάται στον Δήμο Γαργαλιάνων'.
Πάντως Ο κ. Καλοφωλιάς συγκάλεσε χθες το βράδυ κάλεσε εκτάκτως όλους τους ........ δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να τους ενημερώσει για την υπόθεση η οποία έχει λάβει μεγάλες προεκτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages