Για υγεία και ποιότητα ζωής μίλησε ο Οδυσσέας Βουδούρης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Για υγεία και ποιότητα ζωής μίλησε ο Οδυσσέας Βουδούρης

1/10/2009
ΤΗΝ κεντρική του ομιλία στην πλατεία της Κυπαρισσίας πραγματοποίησε χθες βράδυ ο καταγόμενος εκ Αυλώνας του ορεινού Δήμου της περιοχής μας. υποψήφιος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο πλευρό των 'Γιατρών χωρίς σύνορα' και αποτελεί δείγμα ήθους όπως ομολογεί η ιατρική κοινότητα και οι καταβολές του απο ένα χώρο που μεγάλωσε δύσκολα και προσέγγισε την ανθρώπινη επαφή με τον δικό του τρόπο υπηρετώντας τον συνάνθρωπο.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης στην ομιλία του εκτός απο τις πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των εκλογών αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα τόσο στον χώρο της υγείας και την προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων δίνοντας έμφαση στην συμμετοχή των πολιτών και τις υποχρεώσεις της Πολιτείας για παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους.
Πρόσφατα είχε την ευκαιρία να περιοδεύει σε δήμους της Τριφυλίας και στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όπου συνατήθηκε με το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και την διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος γνωρίζοντας αρκετά καλά τα προβλήματα υγείας. Γνωρίζουμε οτι σε περίπτωση εκλογής του και εφόσον λαβει την αυτοδυναμία ο κ. Παπανδρέου θα αξιοποιηθεί σε κατάλληλο πόστο ώστε να προσφέρει στον πολίτη. Το αναφέρουμε διότι δεν θέλουμε να σταθούμε σε λεπτομέρειες για την βοήθεια που παρείχε αφιεδώς σε συμπατριώτες μας στο παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages