Πενταετής κάθειρξη και φυλάκιση σε συμπέθερους για χασισοφυτεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πενταετής κάθειρξη και φυλάκιση σε συμπέθερους για χασισοφυτεία

Ακόμα και 4,5 μέτρα ύψος είχαν τα 45 χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν σε περιοχή του Αριοχωρίου ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος και ένας αυτοκινητιστής, οι οποίοι καταδικάστηκαν χθες για δεύτερη φορά από το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας Οι δύο άντρες (ο κτηνοτρόφος είναι πεθερός του αδελφού του αυτοκινητιστή) είχαν καταδικασθεί σε 7 χρόνια κάθειρξης και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Χθες το δικαστήριο μείωσε στην ποινή, για τον μεν κτηνοτρόφο σε 5 χρόνια κάθειρξης, για δε τον αυτοκινητιστή σε 5 χρόνια φυλάκισης. Επίσης, επιβλήθηκε στον καθέναν χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.
Στο ΣΔΟΕ
Αύγουστο του 2005 είχε γίνει καταγγελία στο ΣΔΟΕ για την ύπαρξη της χασισοφυτείας. Την εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα σε βατουριώνα και συγκεκριμένα βρήκαν 45 δέντρα, ορισμένα εκ των οποίων είχαν ύψος ακόμα και 4,5 μέτρα. Τις ημέρες παρακολούθησης, με τη συνδρομή ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, διαπίστωσαν πως ο μόνος άνθρωπος που πλησίασε ήταν ο κτηνοτρόφος, ο οποίος έκανε κάποιες κινήσεις σαν να ανοίγει βάνα ποτίσματος. Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι από τη βάνα ποτιζόταν ένα χωράφι που είχε μισθώσει για να βοσκούν τα ζώα του, αλλά υπήρχε διακλάδωση με λάστιχο από το οποίο ποτιζόταν η φυτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages