Συνεχίζεται η μεταφορά αστυνομικών δυνάμεων από την Α.Δ. Μεσσηνίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Αλλοδαπών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Συνεχίζεται η μεταφορά αστυνομικών δυνάμεων από την Α.Δ. Μεσσηνίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Αλλοδαπών

«Πα­ρά τις ε­πα­νει­λημ­μέ­νες υ­πο­σχέ­σεις και δι­α­βε­βαι­ώ­σεις του Υ­πουρ­γεί­ου Δη­μό­σιας Τά­ξης και Προ­στα­σί­ας του Πο­λί­τη και των υ­πευ­θύ­νων της Ελ­λη­νι­κής Α­στυ­νο­μί­ας οι με­τα­κι­νή­σεις των α­στυ­νο­μι­κών α­πό την Α­στυ­νο­μι­κή Δι­εύ­θυν­ση Μεσ­ση­νί­ας αλ­λά και α­πό άλ­λες Α­στυ­νο­μι­κές Δι­ευ­θύν­σεις προς το «λε­γό­με­νο» Κέν­τρο Φι­λο­ξε­νί­ας Αλ­λο­δα­πών Κο­ρίν­θου συ­νε­χί­ζον­ται α­κό­μη και σή­με­ρα.»Αυ­τό α­να­φέ­ρει σε ε­ρώ­τη­ση του πρός τον υ­πουρ­γό Δη­μό­σιας Τά­ξης και προ­στα­σί­ας του Πο­λί­τη ο βου­λευ­τής του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος και ση­μει­ώ­νει: «Οι με­τα­κι­νή­σεις αυ­τές έ­χουν ως α­πο­τέ­λε­σμα ο χρό­νος ερ­γα­σί­ας των Α­στυ­νο­μι­κών να ξε­περ­νά το 12ώρο, συ­νυ­πο­λο­γί­ζον­τας το χρό­νο ε­κτέ­λε­σης της υ­πη­ρε­σί­ας τους και το χρό­νο με­τα­κί­νη­σης.
Ο χρό­νος υ­πε­ρερ­γα­σί­ας των Α­στυ­νο­μι­κών τις πε­ρισ­σό­τε­ρες φο­ρές δεν μπο­ρεί να α­φαι­ρε­θεί α­πό τον ε­βδο­μα­δια­ίο χρό­νο ερ­γα­σί­ας Υ­πη­ρε­σί­ας λό­γω της έλ­λει­ψης δυ­νά­με­ων στις Υ­πη­ρε­σί­ες του Ν. Μεσ­ση­νί­ας. Τα κε­νά των ορ­γα­νι­κών θέ­σε­ων φθά­νουν στο 25% της δύ­να­μης στην Α.Δ. Μεσ­ση­νί­ας. Ε­πι­πρό­σθε­τα α­πο­δυ­να­μώ­νον­ται τα Α­στυ­νο­μι­κά Τμή­μα­τα της Μεσ­ση­νί­ας αλ­λά και άλ­λων νο­μών της Πε­λο­πον­νή­σου. Α­πο­τέ­λε­σμα να πα­ρου­σι­ά­ζε­ται το πα­ρά­δο­ξο φαι­νό­με­νο να γί­νον­ται με­τα­κι­νή­σεις α­στυ­νο­μι­κών α­πό την Α­θή­να στη Μεσ­ση­νί­α για τον έ­λεγ­χο της πα­ρα­βα­τι­κό­τη­τας στην πε­ρι­ο­χή ε­νώ την ί­δια στιγ­μή δυ­νά­μεις α­πό την Μεσ­ση­νί­α με­τα­κι­νούν­ται για να ε­κτε­λέ­σουν υ­πη­ρε­σί­α στην Κό­ριν­θο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages