Συνεργεία ελέγχου για τη χρήση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συνεργεία ελέγχου για τη χρήση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων

Αυστηροί κανόνες χρήσης των οχημάτων και έλεγχοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα Συνεργεία ελέγχου για την χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων συγκρότησε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μανώλης Αγγελάκας με αντίστοιχη απόφασή του. Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το συνεργείο συγκροτούν οι Δημήτρης Θανογιάννης, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Κιρίμης.
Σκοπός των συνεργείων ελέγχου θα είναι η παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής των κανόνων χρήσης, κίνησης και κυκλοφορίας των αυτοκινήτων - οχημάτων του Δημοσίου, όπως αυτοί προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού), των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του ευρύτερου και στενού δημόσιου τομέα στους νομούς αρμοδιότητάς του κ. Αγγελάκα. Τα συνεργεία θα πραγματοποιούν ελέγχους στα υπηρεσιακά οχήματα που θα κινούνται σε επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο και θα διαπιστώνουν αν τα οχήματα είναι εφοδιασμένα κατά την κυκλοφορία τους με διαταγή πορείας και δελτίο κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages