Εγκληματικότητα σε κεντρικούς δρόμους και αυτόφωρο για πιθανή κακοποίηση ζώου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εγκληματικότητα σε κεντρικούς δρόμους και αυτόφωρο για πιθανή κακοποίηση ζώου

ΣΕ κεντρικούς δρόμους μεταφέρεται η εγκληματικότητα στη Κυπαρισσία. Αυτή την φορά προσπάθησαν να βγάλουν...φωτογραφίες αφού μπούκαραν σε κατάστημα φωτογραφικών ειδών ευρισκόμενο σε δρόμο της αγοράς της Κυπαρισσίας τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι εισέβαλαν σε αναψυκτήριο στον κεντρικό δρόμος της παραλίας. Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες μπήκαν με άνεση στο κατάστημα φωτογραφικών ειδών αφού είχαν παραβιάσει την πίσω πόρτα αφαιρώντας έντεχνα τον «αφαλό». Από το κατάστημα αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή και φωτογραφικές μηχανές αξίας, ενώ έβαλαν χέρι στο ταμείο το οποίο όμως είχε ελάχιστα ψιλά. Το άλλο περιστατικό αφορά αναψυκτήριο, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο δρόμο προς την παραλία, ο δράστης ή οι δράστες  τρύπωσαν από ένα μικρό τζάμι στην πίσω πλευρά του καταστήματος, αφαιρώντας ένα φορητό υπολογιστή, αλλά και χρήματα που βρέθκηαν στην ταμειακή μηχανή, ενώ επειδή προφανώς δίψασαν πήταν κοντά τους αναψυκτικά από το ψυγείο και τρόφιμα.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
 Συνελήφθη στην Κυπαρισσία ένας 58χρονος έμπορος για μια υπόθεση η οποία θα πάρει την δικαστική οδό για πιθανή κακοποίηση ζώου συντροφιάς. Ο έμπορος είχε μόλις έρθει στην οικία του και ζητήθηκε από την Αστυνομία κατάθεση φερόμενος ως δράστης επειδή χτύπησε έναν αδέσποτο σκύλο το οποίο διατηρούσε στο κτήμα του αλλά τελικά κρατήθηκε καθώς λειτούργησε η αυτόφωρη διαδικασία.. Το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στο Ροντάκι Κυπαρισσίας, όταν ένας πολίτης που διαμένει στην περιοχή υπέβαλε την μήνυση εναντίον του 58χρονου γείτονά του για κακοποίηση ενός τετραπόδου που βρισκόταν στην περιοχή. Ο 59χρονος συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Κυπαρισσίας ενώ τελικά το δικαστήριο του όρισε τακτική δικάσιμο, καθώς θα διεξαχθεί παράλληλα κτηνιατρική γνωμάτευση στο τετράποδο σκυλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages