Εξωστρέφεια στην Ρωσία για την Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Εξωστρέφεια στην Ρωσία για την Πελοπόννησο

«Η στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου εστιάζεται στην ανάπτυξη του στοχευμένου τουριστικού προϊόντος και η παροχή υψηλού επιπέδου και ποιοτικών υπηρεσιών στους επισκέπτες της. Το brand name Πελοπόννησος, που με συνέπεια οικοδομούμε, συνδέεται άρρηκτα με το Πελοποννησιακό Σύμφωνο Ποιότητας που έχουμε ήδη συστήσει για τη διασφάλιση της ποιότητας και των προϊόντων μας και των υπηρεσιών εστίασης και τουρισμού. Στόχος μας επίσης είναι να επεκτείνουμε την τουριστική σεζόν στην Πελοπόννησο, με στρατηγικό σύμμαχό μας τις ιδιαίτερα ευνοϊκές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την ποικιλία των δραστηριοτήτων που μπορεί ο επισκέπτης να βιώσει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ρωσίας, σε τουριστικούς πράκτορες και σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Ρωσίας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης της Μόσχας MITT 2013.
Ο κ. Τατούλης απευθυνόμενος σε μια αγορά που κατά κοινή παραδοχή προβλέπεται να είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2012 αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως ασφαλή και εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, με υποδομές που ικανοποιούν κάθε επισκέπτη.
Ο Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορία της Πελοποννήσου και τα σημαντικά αξιοθέατα που μπορεί να θαυμάσει κανείς επισκεπτόμενος τα μέρη της όπως η Αρχαία Κόρινθος, η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η αρχαία Σπάρτη, η Ολυμπία, η Αρχαία Μεσσήνη, το θέατρο της Μεγαλόπολης κ.α. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγονται στην Πελοπόννησο και την ευκαιρία που έχει ο επισκέπτης να δοκιμάσει τις παραδοσιακές γεύσεις και την γαστρονομία της στο πλαίσιο της μεσογειακής διατροφής. Ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν σημαντικές προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών με αποτέλεσμα να υπάρχουν γρήγοροι και ασφαλείς οδικοί άξονες. Παρουσίασε επίσης τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της Καλαμάτας και την παράλληλη χρήση του αεροδρόμιου της Τρίπολης ως πολιτικού αεροδρομίου χαμηλού κόστους. «Η κατασκευή μαρίνων και η δημιουργία καταδυτικών πάρκων αποτελεί σαφώς προτεραιότητα της περιφέρειας μας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages