Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3

Για 12η συνεχόμενο παιχνίδι η Κυπαρισσία κρατά ανέπαφτη την εστία της μιας και δεν δέχτηκε γκολ ούτε στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Ανδρούσα που επικράτησε με 3-0.

Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη, με την καλύτερη άμυνα στο ενεργητικό της (έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ), βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από τον Πάμισο και την διαφορά στον έναν βαθμό.Από την άλλη, η Ανδρούσα βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι στην συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 2′ ο Φ. Παναγόπουλος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 62′ ο Παπαγεωργίου με πλάσε έκανε το 0-2 και στο 85′ ο Μιτρόφ μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Κόλλια έγραψε το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Καρβούνη και Γκούμα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Λίβας, Φαράντος (60′ Βοσνάκης), Κρεμμύδας (75′ Καλογερόπουλος), Γκούνης, Πατσιώτης, Ζάκκας (70′ Κάλλας), Μπαλόπουλος, Μαραγκούλιας, Βλαχόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Καρλαύτης.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης (75′ Κόλλιας),  Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος (80′ Μιτρόφ), Θεοδωρακόπουλος (60′ Χρ. Παπαγεωργίου), Καμποσιώρης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages