Πατσαρίνος: Βιάζεται ο Τατούλης να κλείσει το ΣΔΙΤ σκουπιδιών, πριν τις κάλπες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πατσαρίνος: Βιάζεται ο Τατούλης να κλείσει το ΣΔΙΤ σκουπιδιών, πριν τις κάλπες

Τρεις μέρες πριν τις εθνικές βουλευτικές εκλογές ο κ. Τατούλης βιάζεται να κλείσει τον διεθνή διαγωνισμό με ΣΔΙΤ για τ’ απορρίμματα.
Με απαράδεκτες, πρόχειρες, αυθαίρετες, αντισυμβατικές και αδιαφανείς ενέργειες φέρνει στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 21/1/2015 το 18ο θέμα (μεταξύ των άλλων 102 θεμάτων!!!) προς απόφαση:
Δημόσιος Διεθνής Διαγωνισμός με Ανταγωνιστικό Διάλογο για την επιλογή ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για το έργο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ»: Ολοκλήρωση διαδικασιών άρθρου 22 της Διακήρυξης ΒΙΙ φάσης (πρόσκληση Υποβολής Δεσμευτικών προσφορών) – Προτεινόμενες αλλαγές επί του Σχεδίου της Σύμβασης Σύμπραξης και των παραρτημάτων αυτής – οριστικοποίηση Συμβατικών εγγράφων που απαιτούνται για την υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης, έγκριση αποτελεσμάτων Διαγωνισμού και ανακήρυξη ΙΦΣ – Έγκριση ενεργειών κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Διαγωνισμού – Εξουσιοδοτήσεις προς τον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Αφού δεν έχει εξασφαλίσει τις σχετικές εγκρίσεις από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ούτε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το επόμενο 2014-2020 (ΣΕΣ), θέλει στις δικές του επιλογές και αποφάσεις να κάνει συμμέτοχη και την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Καταθέσαμε την παρακάτω αίτηση στην Περιφέρεια και ζητήσαμε ν’ αναβληθεί το θέμα και ν’ απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενέργεια για να σταματήσουμε τις επιλογές του κ. Τατούλη, που προσπαθεί να μας δεσμεύσει για τα επόμενα 28 χρόνια και θα επανέλθουμε με αναλυτικότερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages