Κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Νέας Φιγαλείας - Επικούρειου Απόλλωνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Νέας Φιγαλείας - Επικούρειου Απόλλωνα

Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί που κινούνταν την περασμένη Κυριακή στον ορεινό οδικό άξονα από τα Πετράλωνα Φιγαλείας προς τα Περιβόλια και αυτό καθώς τα ξημερώματα και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σε όλη τη Νότια Ορεινή Ηλεία, μια μεγάλη κατολίσθηση με μεγάλα βράχια έκλεισε το δρόμο προς τα χωριά της Φιγαλείας(Περιβόλια - Στόμιο - Αρχαία Φιγαλεία - Δραγώγι) και η κυκλοφορία διεκόπη για περίπου 5 ώρες μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Εκεί έσπευσε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πετραλώνων Χαράλαμπος Αποστολόπουλος, ο οποίος αρχικά ενημέρωσε την Τροχαία και ύστερα με δικό του αγροτικό μηχάνημα καθάρισε το 1/3 του δρόμου με σκοπό να περνάνε έστω και οριακά τα οχήματα των κατοίκων αλλά και των δικαστικών λόγω των εθνικών εκλογών.
Ωστόσο η κυκλοφορία διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Πετραλώνων να τοποθετεί κορδέλες στο σημείο. Προχθές, ενημερώθηκε και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και η πολιτική προστασία της Π.Ε. Ηλείας για το συμβάν και αμέσως έστειλε στο σημείο μηχανήματα για να διώξουν τους μεγάλους βράχους. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας με την απομάκρυνση μεγάλου όγκου βράχων. Μικρές κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στο τμήμα Περιβόλια - Πετράλωνα και στο τμήμα Λυνίσταινα - Ανδρίτσαινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages