ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Νέα στοιχεία και διαστάσεις για τη δράση του μεγάλου δικτύου διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με δεκάδες συλλήψεις στην Ηλεία και τη Μεσσηνία, δίνει συμπληρωματική έρευνα της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», ήδη συγκροτήθηκε συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση και έχει κατατεθεί αρμοδίως. Σε αυτή περιλαμβάνονται 35 άτομα ακόμα, ανάμεσά τους το όνομα μιας δικηγόρου εκτός Μεσσηνίας, με το σύνολο των εμπλεκομένων πλέον να ξεπερνά τα 190 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από πολύμηνη έρευνα και παρακολούθηση τηλεφώνων και συνομιλιών, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πραγματοποίησε το Δεκέμβριο αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις σε Ηλεία και Μεσσηνία, προχωρώντας σε δεκάδες συλλήψεις.
Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει την εξάρθρωση ενός δικτύου διακίνησης ναρκωτικών που αποτελούνταν από 3 εγκληματικές οργανώσεις. Ανάμεσα στους 20 συλληφθέντες ένας 69χρονος Μεσσήνιος συνταξιούχος αστυνομικός και ο γιος του, ενώ η αρχική δικογραφία περιλαμβάνει συνολικά 7 Μεσσήνιους. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές, μπορούν πλέον να ταυτοποιήσουν τους ιδιοκτήτες μεγάλης χασισοφυτείας, περίπου 1.300 δέντρων, την οποία αποδίδουν σε έναν από τους συλληφθέντες του Δεκεμβρίου. Από το ΘΑΡΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages