Ερώτηση Γόντικα για τα σκουπίδια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ερώτηση Γόντικα για τα σκουπίδια

Επίκαιρη ερώτηση στο περιφερειακό συμβούλιο κατέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης  Νίκος Γόντικας για την τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.
Στην ερώτηση αναφέρει:
Μέτρα για την επικίνδυνη για το λαό κατάσταση με τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης
κ. Περιφεριάρχη
Με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής το 2011 αναλάβατε την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο.
Επίσης με την υπ’ αρίθμ. Πρωτ. Οικ./588 – 08/02/2012 απόφασή σας κλείσατε από 1 Ιουλίου 2012 όλους τους ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο.
Έχετε επανειλημμένα δεσμευτεί δημόσια ότι θα λυθεί το πρόβλημα, αρχικά το 2013, το 2014 αργότερα, τώρα λέτε για το 2015. Πράγματι κάνετε ότι μπορείτε για να προχωρήσει ταχύτατα και με απόλυτη αδιαφάνεια η παράδοση της διαχείριση των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις 16.1.2015 σας στέλνει η ΤΕΡΝΑ τα γραπτά της, την ίδια μέρα εκδίδετε πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που τρεις μέρες πριν τις εκλογές εγκρίνονται η σύμβαση ΣΔΙΤ, οι μέχρι τώρα ενέργειές σας και εξουσιοδοτείστε με προϋποθέσεις για να πέσουν οι τελευταίες υπογραφές. Όλα αυτά χωρίς να τεθούν στη διάθεση των μελών της Οικονομικής Επιτροπής τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορούν να διαμορφώσουν γνώμη.
Κάνετε λοιπόν ότι μπορείτε για τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ και δεν κάνετε τίποτα για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων που έχετε την ευθύνη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Δήμο Τρίπολης και η παραπομπή σας σε δίκη για την κατάσταση στα Δίδυμα Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages