ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΥΑΚΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΘΙΞΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΥΑΚΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΘΙΞΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ έθιξε το θεμα των σκουπιδιών στο πρώτο Δ.Σ. Τριφυλίας για φέτος ωστε να βρεθεί οριστική λύση στην επιλογή θέσης με την αρωγή της περιφέρειας με βαση τα πρόστιμα που υπάρχουν. Έθεσε το θεμα λειτουργίας της ΔΕΥΑΚΥ με νέο καθεστώς λειτουργίας λεγοντας οτι δεν διαθέτει κοινωνική ευαισθησία προς τους πολίτες ιδίως άπορους που ειναι κατω απο το όριο της φτώχειας, ζητώντας να μάθει αν η ΔΕΥΑΚΥ εχει πληρωθεί σπο το Δημο για τα νερά του. Έθεσε θεμα νέας κατάσχεσης στο δημο απο εργολάβο ποσού 9000 ευρω που έρχεται απο το παρελθόν.
Ο δήμαρχος για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ταμείο είπε οτι οδεύει προς υπογραφή για την σύσταση του αλλα καθυστερεί λογω εκλογών. για τις χωματερές είπε οτι δεν έκλεισε η χωματερή Γαργαλιανων καθως θα διατεθεί ποσο απο το προγραμμα δημοσίων επενδύσεων για αποκατάσταση χωματερών με 6000.000 ευρω. Ο Δήμος υπέβαλε αίτημα χρηματοδότησης απο το υπουργείο εσωτερικών για να διαμορφώσει στρατηγική υπέρ της διαχείρισης απορριμμάτων μετα τις εκλογές. Χαρακτήρισε ως μη ανώδυνο το θεμα λουκέτου χωματερών με αποτέλεσμα να είμαστε επιφυλακτικοί. 
Για την ΔΕΥΑΚΥ απάντησε οτι πήρε παράταση λειτουργίας ένα χρόνο ωστε να επεκταθεί εντός του έτους με αποφάσεις του σώματος με βαση τον κανονισμό του, ενω για την κοινωνική πολιτική απάντησε οτι η μέριμνα πρεπει να υπάρξει μέσα απο διαδικασίες πρόνοιας. Τελος για τη κατάσχεση απο εργολάβο είπε οτι γίνονται αγωγές στο δημο απο υποχρεώσεις του 2008 ενω αποκάλυψε οτι εχει έρθει αγωγή απο κετερινγκ μέχρι την δημοτική συγκοινωνία ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 70.000 ευρω απο το παρελθόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages