ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

Χορηγίες στο δημο απο ίδρυμα Μποδοσάκη για σχολεία και ιδιώτης με 2000 λίτρα πετρελαίου για τα σχολεία ανακοινώθηκαν στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθως υπάρχει ευαισθησία για τις λειτουργικές τους δαπάνες.
Ο Δημαρχος Τριφυλιας κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ευχήθηκε να ειναι παραγωγική χρονια να για τη προεκλογική περίοδο είπε οτι ειναι χρονια μεγάλων αποφάσεων για το μελλον του τόπου μας. μιληΣΕ για το νέο φορέα υποστήριξης υπέρ των απόρων μέσα απο ευρωπαϊκό προγραμμα που θα στηριχθεί απο την περιφέρεια, τους Δήμους και φορείς ενω στη δράση θα μετέχουν μέχρι νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου ζητώντας ο ΔΗΜΟΣ να συμμετέχει στη δράση. Για το θεμα του ΕΛΤΑ Γαργαλιανων εξηγηςε οτι δεν τέθηκε ποτε θεμα λουκέτου όπως τον διαβεβαίωσε ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του ιδρύματος οποτε ο ΔΗΜΟΣ θα το παρακολουθεί απο κοντά...
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σχολιάζοντας το θεμα του ΕΛΤΑ με αφορμή την διαμαρτυρία του εμπορικού συλλόγου ζητώντας να υλοποιηθεί ψήφισμα υπέρ της διατήρησης του γραφείου ενω αποκάλυψε απόφαση με την οποια οι αρμοδιότητες τους θα αλλάξουν μορφή. Ο Δημαρχος συμφώνησε με τη πρόταση ψηφίσματος θέτοντας το θεμα μη ανοχής για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ που θα υποβαθμιστουν μελλοντικά.
Για το τουριστικό περίπτερο ο δήμαρχος μίλησε για δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη με την οποια ο ΔΗΜΟΣ ζήτησε έξωση το ενοικιαστή αναμένοντας την οριστική δικαστική απόφαση πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Για το θεμα νομιμότητας του τουριστικού είπε οτι αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης πριν γίνει νέα προκήρυξη μίσθωσης. 
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages