Αλβανός και Ρουμάνος είχαν «ανοίξει» 19 μαγαζιά στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αλβανός και Ρουμάνος είχαν «ανοίξει» 19 μαγαζιά στην Τριφυλία

Διαρρήξεις καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας είχαν διαπράξει ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 22χρονος Βούλγαρος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συνολικά εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Καρδαμύλης, 14 περιπτώσεις κλοπών και μιας απόπειρας κλοπής σε καταστήματα στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους. Από την έρευνα της Αστυνομίας εξακριβώθηκε ότι οι δύο νεαροί, κατά το χρονικό διάστημα από 26.4.2015 έως 2.5.2015, είχαν διαρρήξει 9 καταστήματα στα Φιλιατρά και 4 καταστήματα στους Γαργαλιάνους, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν ένα κατάστημα στα Φιλιατρά.
 Συνολικά, από τη δράση τους είχαν αφαιρέσει χρήματα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εργαλεία, τσιγάρα, οινοπνευματώδη ποτά κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. Οι δύο νεαροί έμπαιναν στα καταστήματα είτε από ανασφάλιστα παράθυρα είτε παραβιάζοντας την πόρτα. Αμφότεροι προσήχθησαν στην Αστυνομία, αλλά καθώς είχε παρέλθει η διαδικασία του Αυτοφώρου, αφέθηκαν ελεύθεροι. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages