ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αλλά κυρίως με παλμό ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στην φετινή διοργάνωση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού, καθώς ο κόσμος συμμετείχε ενεργά στην αποκριάτικη εκδήλωση. 
Με αρκετό κέφι συνοδεία μουσικής η καρναβαλική επιτροπή ανακοίνωσε τα άρματα που παρέλασαν στους δρόμους της Τριφυλιακής πόλης με σημείο εκκίνησης την περιοχή του Δημαρχείου και προορισμό την κεντρική πλατεία όπου έγινε ένα μεγάλο πάρτι. 
Τα θέματα που περιλάμβανε η αποκριάτικη παρέλαση προήλθαν από την επικαιρότητα όπως η εκπαίδευση, η υγεία πάνω από όλα, γκρούπ από δημοτικά σχολεία με θεματικές ενότητες, πεζοπόρα τμήματα με θέματα για τους ηλικιωμένους, την νεολαία, ένα εκπλητικό άρμα με τίτλο "Παριζιάνοι και Παριζιάνες" με τον πύργο του Άιφελ που κοσμεί την είσοδο της πόλης. 
Ενεργή ήταν η συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας, του Εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών, των σχολείων και συλλόγων της πόλης, ενώ υπήρχαν γκρούπ από κοινοτικά διαμερίσματα, χορηγούς αλλά και σχολεία με τον πολιτιστικό σύλλογο του Κοπανακίου. 
Δυστυχώς δεν είδαμε κανένα άρμα προερχόμενο ούτε από Γαργαλιάνους, ούτε από την Κυπαρισσία. 
Στο τέλος ακολούθησε πάρτι στην κεντρική πλατεία με την βράβευση των καλύτερων αρμάτων που απέσπασαν το χειροκρότημα παρουσία και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Χ. Καναλουπίτη, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου, ενώ ενθουσιασμένη ήταν από την οργανωτική επιτροπή η Βιβή Παντελάκη για την ανταπόκριση των φορέων και κυρίως του κόσμου! Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages