ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ το θρίλερ της Μεσσηνικής Μάνης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ το θρίλερ της Μεσσηνικής Μάνης

Στο φως το θρίλερ της Μεσσηνικής Μάνης που για μήνες παρέμενε στο σκοτάδι...
Κάποιοι πίστεψαν πως η Χριστίνα Εξαρχουλέα 57 χρόνων, σκηνοθέτησε την εξαφάνιση της…
Οι μαρτυρίες όμως που έφτασαν στην εκπομπή,  φέρνουν την ανατροπή.
Λίγες ώρες πριν επισήμως δηλωθεί αγνοούμενη από το σύζυγο της, είχε προηγηθεί μεταξύ τους ένας έντονος καβγάς.
Η γυναίκα φέρεται να έφυγε από το σπίτι της στη Στούπα και να πήγε με ωτοστόπ σε κοντινό οικισμό. Εκεί όπως επιβεβαιώνεται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, μίλησε με τον άνδρα της που της ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι.
Το μυστήριο περιπλέκεται το μεσημέρι της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2017. Μάρτυρας ισχυρίζεται πως είδε την αγνοούμενη να επιστρέφει γύρω στις δύο στο χωριό και να κατευθύνεται προς το σπίτι της. Υπήρχε καταγεγραμμένο το ντοκουμέντο αυτό, αλλά όταν το ζήτησε η αστυνομία, είχε σβηστεί.
Άλλος μάρτυρας υποστηρίζει πως πήρε με ωτοστόπ μια γυναίκα που έμοιαζε με την Χριστίνα το απόγευμα της ίδιας μέρας, με κατεύθυνση την Καρδαμύλη. Είναι η μόνη μαρτυρία μέχρι σήμερα που την εμφανίζει να απομακρύνθηκε από το χωριό της.
Η Χριστίνα μια μέρα πριν ανοίξει η γη και την καταπιεί, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καλαμάτας για να πάρει τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων για τα οποία ανησυχούσε πολύ. Το τελευταίο διάστημα ήταν εξαντλημένη και είχε αδυνατίσει υπερβολικά.
Στις έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό της Χριστίνας, συμμετείχαν και εθελοντές του Συλλόγου Δυτικής Μάνης «Γαία». Ο διοικητής του Συλλόγου Κώστας Ξυδέας,  σε σύνδεση με το «Τούνελ» μέσω Skype, ανέφερε:
« Η αστυνομία μας ενημέρωσε την επομένη της εξαφάνισης και για τέσσερις μέρες ψάχναμε εντατικά στην περιοχή, στα γύρω χωριά, ακόμα και στο Γύθειο. Ακολουθούσαμε κάθε πληροφορία, ερευνήσαμε μέχρι και πηγάδια, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα».
Όπως  είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Κωνστάντιου, δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος της όλους αυτούς τους μήνες που οι εθελοντές χτένιζαν την περιοχή. Οι έρευνες σε νοσοκομεία, ΚΤΕΛ και μοναστήρια, ήταν αρνητικές.
Ο σύζυγος της αγνοούμενης δεν συμμετείχε στην προσπάθεια αυτή. Λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνιση, έφυγε από τη Στούπα και μετοίκησε στη Νέα Υόρκη όπου μένει, χωρίς να έχει επαφές με κανέναν από τους συγγενείς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages