Αγωνιστική υποδοχή από τους αγρότες της Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Αγωνιστική υποδοχή από τους αγρότες της Πελοποννήσου

H κυβέρνηση τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Φλεβάρη διοργανώνει «αναπτυξιακή» φιέστα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή μεγάλου κυβερνητικού κλιμακίου και επικεφαλής τον πρωθυπουργό. Και αυτό το συνέδριο που ονομάζεται «αναπτυξιακό», γίνεται όχι για να κουβεντιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός, αλλά για να προταχθούν για άλλη μια φορά τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της περιοχής και όχι μόνο. 
Για άλλη μια φορά, θα συζητηθεί πόσα προνόμια θα δοθούν για την ανάπτυξη της οικονομίας, των λίγων, που βασίζεται πάνω στα αποκαΐδια των αγροτικών και λαϊκών δικαιωμάτων. Ολα αυτά, βέβαια, για να μπορέσουν να έχουν τη συναίνεση της πλειοψηφίας του λαού, «ντύνονται» με τη γνωστή, ψεύτικη και παραπλανητική προπαγάνδα «βγαίνουμε απ' τα μνημόνια και την επιτροπεία», «μπαίνουμε στην κανονικότητα», «έρχεται η δίκαιη ανάπτυξη που όλοι θα επωφεληθούν». 
Όσες προσπάθειες και να κάνει η κυβέρνηση, η πραγματικότητα που ζει η μικρομεσαία αγροτιά, δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι βλέπουν τον καθημερινό τους μόχθο να πηγαίνει χαμένος. Να χάνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ από το σπίτι τους χωρίς να εξασφαλίζουν τις περισσότερες φορές ούτε τις βασικές τους ανάγκες, την ασφάλιση, την στέγη για την οικογένειά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages