Ο Πάνος έγινε αγρότης στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πάνος έγινε αγρότης στη Μεσσηνία

Ήταν το sex symbol της δεκαετίας του ’80, σε σούπερ αρρενωπή έκδοση, κόντρα σ’ αυτή του «γλυκούλη» Σταμάτη Γαρδέλη! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ως ζεν πρεμιέ με μεγάλη γκάμα, καθώς στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε στο σινεμά (από τη βραβευμένη ταινία «Ιφιγένεια» του Ευριπίδη πλάι στην Ειρήνη Παππά, με υπογραφή Μιχάλη Κακογιάννη, μέχρι τα γνωστά νεανικά κι ανέμελα φιλμ του Γιάννη Δαλιανίδη «Βασικά… καλησπέρα σας» και «Τα τσακάλια»). 
Σήμερα απέχει από τα καλλιτεχνικά και ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον νομό Μεσσηνίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso και του Αλκίνοου Μπουνιά. 
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1949 στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στη Μικρομάνη, ένα χωριό οχτώ χιλιόμετρα έξω από την πόλη. 
Οι γονείς του παντρεύτηκαν από έρωτα, όπως έχει δηλώσει, και μάλιστα η μητέρα του ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον πατέρα του! Ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών το έσκασε από το σπίτι και έφυγε στην Αθήνα για να συναντήσει τα αδέλφια του που ζούσαν εκεί. Εχει εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε βιντεοταινίες. 
Συνολικά έχει παίξει σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές μέχρι το 2009, που γύρισε την τελευταία του, με τον τίτλο «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε» σε διαδικτυακό κανάλι. Η καριέρα του στο σινεμά άρχισε τη δεκαετία του ’70 στην πολεμική ταινία του Κώστα Ανδρίτσου «Αέρα, αέρα, αέρα» (1972), ενώ δύο χρόνια μετά έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στο θρυλικό «Λούνα Παρκ» του Γιάννη Δαλιανίδη. zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages