ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ την παρουσία περισσότερων από 350 μαθητών από 2 σχολεία άνοιξε την αυλαία του από την Κυπαρισσία το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας. 
Κερδισμένη ήταν αυτή την φορά η ομάδα του ΓΕΛ Φιλιατρών, αφού επικράτησε με σκορ 4-0 του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με μαγική ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
Η ομάδα του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που έχει κάνει μόνο 3 προπονήσεις προσπάθησε για το καλύτερο αλλά όταν σημειώθηκε το 0-1 από ένα φάουλ δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Οι σκόρερ για το Λύκειο Φιλιατρών ήταν ο Παπαδήμος και από 1 γκολ σημείωσαν οι Λαμπρόπουλος, Κοροβίλας και ο Γιαννακόπουλος.
Μαθητές των δύο σχολείων παρακολούθησαν την αναμέτρηση, δίνοντας τον δικό τους παλμό από τις κερκίδες, ενώ πριν την έναρξη και οι 2 ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί δίνοντας τα χέρια. Να σημειώσουμε ότι σε άλλο γήπεδο το ΓΕΛ Χώρας νίκησε το ΓΕΛ Γαργαλιάνων στην Χώρα με σκόρ 4-0 σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Δ.Μ.
ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Βαλόφ Χρ., Καλογερόπουλος Σωτ., Κατρίτσης Αντ., Αντωνόπουλος Γιώργ., Μπουμπαγάτσογλου Φ., Τσιμπλής Κώστας, Αντωνόπουλος Γ., Κέλερης Γ., Καμινάρης Μάρ., Λέκα Αντριάνο, Καριότι Σ.
ΓΕΛ Φιλιατρών: Βασιλόπουλος Α., Μειντάνης Π., Οικονομόπουλος Ι., Μητρόπουλος Ι., Χρονόπουλος Π., Μειντάνης Δ., Παπαδήμος Αλ., Λαμπρόπουλος Χρ., Γιαννακόπουλος Φ., Κοροβήλας Α., Γώγος Σ..
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος.
Οι φωτό είναι αποκλειστικά του kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages