ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ Α.Ο.Κ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ Α.Ο.Κ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ

ΒΑΘΜΟΥΣ από τους πρωτοπόρους έκοψε στο Πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ. τόσο με τον Πάμισο όσο και με την Θουρία καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής ήρθε ισόπαλη μετά από ένα δυνατό αγώνα με το τελικό 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες αλλά στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κλουβάτος κατάφερε μετά από σέντρα να σκοράρει κάνοντας το 0-1. 
Ωστόσο το γκολ δεν έκαμψε την ψυχραιμία των παικτών του Α.Ο.Κ. καθώς στο 19ο λεπτό ο Δρογγίτης έκανε φάουλ στο 19ο λεπτό πάνω στην Αριδά παίρνοντας κίτρινη κάρτα. Ο τερματοφύλακας της Κυπαρισσίας στο πρώτο 45λεπτό έσωσε 3 φορές την εστία του ΑΟΚ με καλές αποκρούσεις ενώ μετά το 27ο λεπτό ο Δρογγίτης επιχείρησε να κόψει τον Ανδρουτσή σημειώνοντας ένα ακόμα φάουλ. Λίγο πριν το 42ο λεπτό ο Χρονόπουλος ήρθε τετ α τετ με τον Σταθά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κυπαρισσίας σαφώς είχε την υπεροχή με πρωτοβουλία των κινήσεων διατηρώντας την ψυχολογία της σε σταθερό επίπεδο καθώς ο Βατσής επιχείρησε 2 φορές να κάμψει την άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ σωτήριες ήταν οι παρεμβάσεις του Ανδρουτσή. Τελικά μετά από τετ α τετ ο Μητρόφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταθά επισφραγίζοντας με το τελικό 1-1 που ήταν το σκορ του αγώνα. 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωσταντόπουλος, Αριδάς, Χρονόπουλος, Βατσής, Λαχανάς.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Δρογγότης, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages