ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΡΑΞΗ έγιναν οι εξαγγελίες του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας στο χορό των αστυνομικών που έγινε πρόσφατα στην Κυπαρισσία, καθώς αποδίδει καρπούς ο σχεδιασμός της Διεύθυνσης σημειώνοντας ήδη τις πρώτες επιτυχίες.
Πρόκειται για την καινούργια ομάδα Ασφάλειας με 24ωρη περιπολία η οποία σε συνεργασία με όλες τις διωκτικές αρχές θα θωρακίσει την περιοχή! Η Ομάδα Ασφάλειας σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια περιπολίας ξημερώματα στη περιοχή των Φιλιατρών εντόπισαν ύποπτο όχημα κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης και έκαναν έλεγχο στους επιβαίνοντες. Τελικά έβγαλαν λαυράκι καθώς στο επιβατικό Ι.Χ.βρέθηκε συμμορία 4 Ρομά οι οποίοι κουβαλούσαν εργαλεία διάρρηξης επιχειρώντας να ανοίξουν οικίες. Ακολούθησε η νόμιμη διαδικασία καθώς η Ομάδα ασφάλειας ανακούφισε τους πολίτες που υποφέρουν από κλοπές στη περιοχή των Φιλιατρών, ενώ στη Τριφυλία σημειωτέον κάνει διαρκώς την παρουσία της η ΟΠΚΕ. 
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ
Από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 6.2.2018, στην Χώρα. Την περασμένη εβδομάδα ένας 24χρονος διέρρηξε περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία της Χώρας, αλλά για «κακή» του τύχη, μετά τις άμεσες έρευνες των αστυνομικών αρχών, δεν πρόλαβε να «χαρεί» την λεία του καθώς συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός του 24χρονου για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages