ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε ο Αποκριάτικος χορός του Παντριφυλιακού ομίλου Καλονερού που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Πέτρινο Μπαλκόνι της παραλίας του όμορφου οικισμού, με περισσότερα από 220 άτομα να κατακλύζουν το εστιατόριο!
Παρουσία εκπροσώπων του αθλητισμού και φίλων του αθλητικού σωματείου, χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. έκανε ο Σάκης Γαλάνης ο οποίος ευχαρίστησε την αθλητική οικογένεια για την παρουσία της, αλλά κυρίως όσους παρέστησαν από την ηγεσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων όπως ο κ. Οικονομίδης και κ. Γεωργόπουλος ο οποίος έρχεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο χορό του σωματείου, από τον Δήμο και τους φορείς της περιοχής, ευχόμενος καλή άνοδο στο πρωτάθλημα, ευχαριστώντας την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Με συγκινητικά λόγια για την ιστορική ομάδα του Καλονερού μίλησε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Οικονομίδης ο οποίος τόνισε ότι "μας ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό με τον ΠΑΟ Καλονερού να αποτελεί παράδειγμα για την μεσσηνιακή ποδοσφαιρική οικογένεια, ιδίως για το δραστήριο Δ.Σ." ευχόμενος ότι φέτος είναι η χρονιά του καθώς σύμφωνα με τα αγωνιστικά δεδομένα έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 τοπική κατηγορία. 
Αμέσως μετά ακολούθησε ζωντανή μουσική από την εξαιρετική ορχήστρα του κέντρου το οποίο διευθύνει ο Προπονητής της ομάδας του Καλονερού Σάκης Διονυσόπουλος ο οποίος προσφέρει στην περιοχή του χρόνια τώρα, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που έληξε με γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων μέλη του Δ.Σ. της ομάδας όπως ο Θεόδωρος Μπούσουλας, Τ. Γκόγκας, Π. Μιχαλόπουλος, εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Αντιδήμαρχος Γ. Τσακανίκας, η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχο που διαμένει στο Καλονερό Μαρία Πανουσιοπούλου, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Κυπαρισσίας Χρήστος Δημόπουλος, εκπρόσωπος του ΑΟΚ, αλλά και φορείς της περιοχής, ενώ χαιρετισμό έστειλε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages