ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και μετά από επικοινωνία με αρμόδιους φορείς του τόπου μας, θα ήθελε να ενημερώσει τα μελή τους αλλά και τους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής ότι ενδεχόμενα στις επόμενες ώρες και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της νύχτας που έρχεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας ακραία καιρικά φαινόμενα.
Δίχως πανικό θα πρέπει από όλους μας να υπάρχει ΠΡΟΛΗΨΗ ώστε να μην αντιμετωπίσουμε άσχημες καταστάσεις εάν τελικά το φαινόμενο εκδηλωθεί στην περιοχή μας.
Έτσι ο καθένας μας θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα που απαιτούνται για την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και την προστασία της περιουσίας μας αλλά και της περιουσίας των συνανθρώπων μας
Με την κακοκαιρία πού επίκειται να χτυπήσει την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους επαγγελματίες αλλά και στους υπόλοιπους πολίτες, να κάνουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προφυλάξουν τις περιουσίες τους. Πρότεινουμε λοιπόν να ασφαλιστούν όλα τα τραπεζοκαθίσματα στην Πλατεία των Φιλιατρών ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές καθώς όπως έχει προβλεφθεί αναμένονται σφοδροί άνεμοι έως 12 μποφόρ. Επίσης ατομικά ο καθένας να μαζέψει από μπαλκόνια ή αυλές, αντικείμενα που θα μπορούσαν να γίνουν ανεξέλεγκτα εξαιτίας των ανέμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages