"ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ΄" Η Ν.Δ. ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

"ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ΄" Η Ν.Δ. ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΣΤΗΝ προεκλογική περίοδο όλα μπορούν να συμβούν, με ή χωρίς κόμματα ή αποκόμματα. Αυτή την φορά μανία έχει πιάσει το γαλάζιο κάστρο να ετοιμάζει αν αληθεύουν οι φήμες για διαγραφές.
Μεταξύ άλλων καλά κρατεί η κόντρα του Περικλή Μαντά που υπογράφει τις ανακοινώσεις του ως “Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας” με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη Αντ. Μπούζα που και αυτή στις ανακοινώσεις της -πέραν της υπογραφής τής αντιπεριφερειάρχου- τονίζει επίσης την ιδιότητα της “Πολιτευτού Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας”, βαθαίνοντας το εσωκομματικό ρήγμα της “Νέας Δημοκρατίας” σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Μετά πάντως την διαγραφή Καμπόσου από την Αργολίδα, ενδέχεται να δούμε διαγραφές σε μεσσηνιακό επίπεδο την ώρα μάλιστα που οι γαλάζιοι ψηφοφόροι κρατούν αποστάσεις από όλα τα...στρατόπεδα και θα μιλήσουν όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Αν γίνουν διαγραφές τότε θα μιλάμε για...γαλάζιο εμφύλιο ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου- που ίσως πολλοί επιθυμούν διακαώς γιατί θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στο επόμενο 4ετές σχήμα ή καρέκλα αν θέλετε- τότε θα δούμε πράματα και θάματα. Εξάλλου ο κ. Νίκας έχει δηλώσει από την Καλαμάτα ότι..'χόρτασε από αξιώματα κι αν χρειαστεί θα πάει σπίτι του'! Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ψηφοφόροι βλέπουν τα καμώματα και δεν ξεχνούν....
Βέβαια ο καιρός γαρ εγγύς. Διότι την ίδια ώρα τα γεγονότα τρέχουν...αλλά κανείς από τα κόμματα δεν σκέφτηκε το αυτονόητο. Ίσως γιατί έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, μας έλεγε γνωστός επικοινωνιολόγος.
Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages