ΧΟΡΕΨΕ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ.."ZΟΡΜΠΑ" ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΜΕΝΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΟΡΕΨΕ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ.."ZΟΡΜΠΑ" ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΜΕΝΟΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΙΑΣ -ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

- Ποιο εξασθενημένος από τις προγνώσεις των μετεωρολόγων 

 - Καρπόπτωση σε περιοχές της Πυλίας και Τριφυλίας...

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο κυκλώνας Ζορμπάς έφθασε και στην Μεσσηνία με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στη Φοινικούντα και τις γύρω περιοχές.
Στις παραλίες καλαμάτας και Κορώνης τα κύματα ανέβηκαν στους παραλιακούς δρόμους  
Σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις, στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν σταδιακά Α-ΝΑ, Α, Β-ΒΑ, Β-ΒΔ άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τους παραπάνω ανέμους.
Οι δυνατοί άνεμοι πάντως  παρέσυραν  δεκάδες τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν είχαν φροντίσει να τα ασφαλίσουν.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ...
Στην περιοχή της Τριφυλίας οι άνεμοι είχαν μεγαλύτερη ένταση στην περιοχή Μαράθου ως το Πετροχώρι, ενώ ηπιότερα ήταν τα φαινόμενα σε περιοχές του Κυπαρισσιακού κόλπου. Ωστόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την πτώση ελαιοκάρπου κοντά στους Γαργαλιάνους σε ποσοστό πάνω από το 60% σε ορισμένες περιπτώσεις καθώς γεωπόνοι των αρμόδιων υπηρεσιών θα εκτιμήσουν την κατάσταση από την Δευτέρα. Τέλος στη Κυπαρισσία αποκολλήθηκαν πέτρες και υλικά από παλιά ετοιμόρροπα κτίρια, ενώ είναι ευτύχημα ότι τα ποσοστά βροχόπτωση παρότι ήταν αυξημένα δεν ξεπέρασαν τα όρια...kyparissianews.com, kyparissialive, φωτό και από το newsmessinia. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages